På kurset arbejder du med at forvandle, vigtige øjeblikke fra dit liv, om til personlige collager. Du medbringer selv egne materialer, som understøtter dine historier. Du får dit helt eget univers og kan dykke ned i de helt små detaljer i et rum fyldt med tryghed, nærvær og latter. Du kommer til at lege, eksperimentere og undersøge, hvordan stemninger og oplevelser kan forvandles til dit eget visuelle unikke udtryk. Dermed bliver dine billeder et fint og stemningsfyldt aftryk af en vigtig begivenhed, som du altid kan se og mindes. Jeg guider dig trygt hele vejen igennem processen.

Referencer:

”Mette samler ved begyndelsen af kurset sine deltagere i en cirkel og giver hver af os tid til i korte træk at fortælle vores egen historie. Det skabte en god begyndelse for alle, for så følte vi os trygge, tillidsfulde og åbne, som er vigtig for den intuitive proces.
Mette er inspirerende, munter, støttende og hjælpsom – og ikke mindst anerkendende. Hun havde øje for os hver især, og hvis vi ikke direkte spurgte og bad om hjælp, kom hun forbi for at se, lytte, foreslå ændringer.
Jeg kan varmt anbefale Mette og hendes egen personlige måde at guide os på”.
Inga. L Selmer Hammer
Kursist på Løgumkloster Højskole

”Mettes har en inspirerende og meget naturlig måde at møde os på som får os kursister til at blive trygge og afslappede med det samme vi træder ind i KunstRummet. Min præstationsangst forsvandt ret hurtigt og jeg fik mod på at eksperimentere med nye udtryk.”

Karen Madsen Maler og coach
Kursist i Mettes ateliér

”Mette er en meget nærværende og elskværdig person, som hurtigt skaber en tryg ramme at arbejde i.
Mettes oplæg var dejligt inspirerende og jeg fik hurtigt gode ideer til mine egne HverdagsGlimt”

Kirsten Sode Underviser i kreative fag
Kursist i Mettes ateliér

Program:

Hver gang vi samles, snakker vi om hvordan vi har det og om dagens opgaver inklusive en fokuseringsøvelse. Til sidst afslutter vi med at gennemgå dagens arbejde i plenum.
Pauser aftales efter behov.

Praktiske oplysninger:

Deltagerkrav: Alle kan deltage uden forudsætninger for at arbejde kreativt

Tid: 6 timer pr. modul inklusive spisepause (medbring madpakke)

Mødegange: 4 gange

Deltagere: I mit Ateliér max. 5 personer eller andre steder 6-12 deltagere

Pris 2.400 kr. pr. person inklusiv materialer og lettere forplejning

Lokation: I mit Ateliér Odense, eller andre steder (plus kørselstillæg)

Medbring betydningsfulde materialer: Eksempelvis fotos af personer, fysiske genstande og tekstiler


I workshoppen arbejder du med små billeder, hvor du vælger en betydningsfuld historie, som du omsætter til en collage.

Du er sammen med andre i en gruppe, som giver mulighed for de gode snakke, sparring og latter i et trygt rum. Jeg guider dig igennem processen fra start til slut.

Praktiske oplysninger:

Deltagerkrav: Alle kan deltage uden forudsætninger for at arbejde kreativt

Tid: 4.5 timer inklusive kaffepause

Deltagere: Max. 5 personer i mit Ateliér eller andre steder 6-12 deltagere

Pris 600 kr. pr. person inklusiv materialer og lettere forplejning

Lokation: I mit Ateliér i Odense, eller andre steder, plus kørselstillæg

Referencer:

“Inspiration, fordybelse, omsorg, humor, søde deltagere”
Thomas
“Mette er en super inspirator og facilitator i den kunstneriske proces. Det lykkedes mig at kreere et glimt af kærlighed og humor . Fantastisk aften”
Tine
“Meget inspirerende og det har sat gang i en masse tanker og følelser. Jeg ønsker at blive meget mere kreativ og denne aften har sat noget i gang inden i mig. Tak for at få mig til at mærke efter og åbne op”
Karoline

Kurset er et personligt udviklingsforløb, hvis du føler dig frustreret eller låst. Ved hjælp af kreative og visuelle teknikker får du omsat denne frustration til en forløsning. Formålet er at styrke din evne til at bruge din intuition til at tage bedre beslutninger. Der er 4 mødegange, som både skaber tid til at reflektere og fordøje indholdet og tid til at løse små opgaver imellem vi mødes. 
På den måde træner du din kreativitet og intuition. 

Jeg guider dig i trygt igennem alle opgaver og det hele sættes i en ramme af tryghed og tillid, som giver ro til fordybelse og nærvær både med dig selv og de andre deltagere.

Kurset er et personligt udviklingsforløb, hvis du føler dig frustreret eller låst.

Ved hjælp af kreative og visuelle teknikker får du omsat denne frustration til en forløsning. Formålet er at styrke din evne til at bruge din intuition til

at tage bedre beslutninger. Der er 4 mødegange, som både skaber tid til at reflektere og fordøje indholdet og tid til at løse små opgaver imellem vi mødes.
På den måde træner du din kreativitet og intuition. Jeg guider dig i trygt igennem alle opgaver og det hele sættes i en ramme af tryghed og tillid,

som giver ro til fordybelse og nærvær både med dig selv og de andre deltagere.

Praktiske oplysninger:
Deltagerkrav: Alle kan deltage uden forudsætninger for at arbejde kreativt

Tid: 6 timer pr. modul inklusive spisepause (medbring madpakke)

Mødegange: 4 gange

Deltagere: I mit ateliér max. 5 personer eller andre steder 6-12 deltagere

Pris 2.400 kr. pr. person inklusiv materialer og lettere forplejning

Lokation: I mit ateliér Odense, eller andre steder (plus kørselstillæg)

Referencer:

”Mette formår at guide processer på fineste vis, men stor forståelse og ydmyghed. På den måde skaber hun et utroligt rart og nænsomt forløb”. Det er unikt at arbejde med værdier og indsigter på en kreativ måde, som ikke handler om at være kunstnerisk, men mere en guidning i at åbne for sanser, som Mette hjælper med at give et sprog. Jeg vil på det varmeste anbefale Mettes kursusforløb”.
Rikke Hermansen, Psykoterapeut, Psykologhuset ved Rundetårn

”Jeg var midt i en sparerunde på min arbejdsplads og tænkte at jeg trængte til lidt positiv psykologi. Det fandt jeg i Mettes forløb. Gennem guidede forløb blev jeg sammen med de øvrige deltagere klogere på mig selv, mine værdier, styrker og muligheder”.
Kirsten Jønsson, Økonomi- og planlægningskonsulent, OUH

”Mettes workshop har givet mig en vigtig og dyb indsigt i mine personlige styrker og værdier. En viden som jeg har kunnet sætte i spil og implementere direkte i mit arbejde og i mit privatliv med stor effekt. Mettes kursusopbygning og metoder skaber nye vigtige indsigter samt styrker modet og lysten til at handle på det”.
Linette Sønderby, SDU karrierevejleder og Employabilitetskonsulent

Program:

Hver gang vi samles snakker vi om hvordan vi har det og dagens opgaver. Jeg laver en fokuseringsøvelse før vi går i gang. Vi afrunder dagen i plenum og snakker om øvelsen til næste gang.

1 mødegang Overgangsøvelse
Med udgangspunkt i en bestemt individuel frustration omdannes oplevelsen via kreative teknikker til visuelle billeder, som forvandler din frustration til en positiv oplevelse for dig.

2 mødegang Værdi- og intuitionsøvelse
Afklaring og synliggørelse af ens vigtigste værdier via kreative teknikker og processer.

3 mødegang Visionboard
Dine ønsker for fremtiden oversætter du til en collage for bedre at styrke dine muligheder for at opnå dine ønskede mål.

4 mødegang Integration af værdisæt i visionboard
Med udgangspunkt i dit visionboard integreres dit værdisæt som aktiviteter på daglig basis.
Det skaber større motivation for at handle på dine dømme og ønsker.